ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ύστερα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Τερέζα Μέι αποφάσισε να ζητήσει την παράταση της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τελική ημερομηνία, ωστόσο, όρισε τις 30 Ιουνίου, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, «δεν είμαστε προετοιμασμένοι για περαιτέρω καθυστέρηση»
Η Μέι ανέφερε επίσης ότι η συμμετοχή της Βρετανίας στις ευρωεκλογές του Μαΐου δεν είναι σύμφωνη με τις επιταγές του δημοψηφίσματος του 2016, λέγοντας χαρακτηριστικά «το να λάβουμε μέρος στις ευρωεκλογές δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Δεν είναι αποδεκτό»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Brexit: Εμπόδια στα σχέδια της Μέι βάζει η Βουλή – Παράταση από την ΕΕ ζητά η Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόκληση: Τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκαταστάθηκε η λειτουργία στο Μετρό Θεσσαλονίκης – Κανονικά τα δρομολόγια
- Ο μυστικός κόσμος της γυναίκας στην αρχαιότητα Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου: Γράφει ο δρ Νίκος Παπαδημητρίου
- Θεσσαλονίκη: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του μετρό για τεχνικούς λόγους
- Πετρέλαιο: Ο OPEC+ ανοίγει ξανά τις στρόφιγγες – Κατ’ αρχήν συμφωνία για αύξηση παραγωγής τον Οκτώβριο
