ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν της βγαίνει τίποτα της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου. Οι κινήσεις της μπαίνουν στο μικροσκόπιο και γίνονται περισσότερο αντικείμενο ειρωνικών σχολίων παρά θαυμασμού ή έμπνευσης.
Τελευταίο «δείγμα», η πιο πρόσφατη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου φαίνεται ένα κόκκινο στυλό και ένα φύλλο χαρτί, όπου είναι γραμμένη η λέξη «μαζί» και ως υπογραφή ένα «Κ», προφανώς από το «Κατερίνα».
Το πρόβλημα προκύπτει από την λεζάντα: «Πήρα κόκκινο στυλό, και γράφω…», έγραψε η Κατερίνα Νοτοπούλου, ποστάροντας και το τραγούδι του αγαπημένου τραγουδοποιού στον ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτη Κραουνάκη «Πήρα κόκκινα γυαλιά».
Ποιο είναι όμως το πρόβλημα; Το «κόκκινο στυλό» που πήρε η «Κατερίνα» είναι… μπλε!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλαίει το Instagram με την ανάρτηση Νοτοπούλου: «Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιολογίες Νοτοπούλου για τις παροχές στη… «Swing Academy»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διάγγελμα Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν (Live upd)
- Χρηματιστήριο: Ένας συν ένας λόγοι που ο MSCI έχει «αναβαθμίσει» ήδη τις ελληνικές μετοχές και η έξοδος της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.