ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με λίγη παροδική συννεφιά προβλέπεται για όλη την χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες είναι πιθανές τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι εξασθενούν και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Οι θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθούν από 4 έως 21, στην κεντρική και νότια Ελλάδα από 6 έως 23 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 έως 20 βαθμούς.
Αττική
Ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά. Άνεμοι Δυτικοί, μέτριοι, 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θάνατος «μυστήριο» πρώην μοντέλου – μάρτυρα για τα ξέφρενα πάρτι στην έπαυλη Μπερλουσκόνι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέοι μπελάδες για την Κατερίνα Ξυλά: Η HSBC της «βγάζει» το σπίτι σε πλειστηριασμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.