ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιερρακάκης: Βασική μας προτεραιότητα οι πολίτες και η οικονομία – Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος
Ένα αιχμηρό σκίτσο για την οικονομία δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook o Αρκάς.
Το σκίτσο δημοσιεύτηκε λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι το Eurogroup είπε «όχι» στην εκταμίευση του 1 δισ. ευρώ για την Ελλάδα με τον πρωταγωνιστή του να σχολιάζει όλους όσοι «βλέπουν» ότι η οικονομία πηγαίνει καλά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο σκίτσο του Αρκά για «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι νέες καυστικές απαντήσεις του Αρκά σε όσους του επιτίθενται για τη σάτιρα κατά της κυβέρνησης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αρκάς σατιρίζει ξανά τα αγγλικά του πρωθυπουργού!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.