ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύεται ένα βρέφος 40 ημερών το οποίο έπεσε από τα χέρια του παπά που το σαράντιζε. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Χαλκιδική.
Ιερέας κρατούσε στα χέρια του το νεογέννητο, προκειμένου να του διαβάσει την ευχή της Εκκλησίας για τις 40 ημέρες ζωής του, το «σαραντισμό», όταν σκόνταψε και το βρέφος του έπεσε από τα χέρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το μωρό έπεσε στο πάτωμα και υπέστη κάταγμα στο πόδι και κάκωση στο κεφάλι, τραύματα εξαιτίας των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ιερέας είναι πολύ μεγάλης ηλικίας και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει την αντικατάστασή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίντεο-σοκ: Η πτώση και η συντριβή του Boeing 767 στο Τέξας -Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά του μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάγδα Φύσσα: «Να μην ξαναδεί ποτέ ο δολοφόνος του Παύλου το φως του ήλιου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ σε Ουκρανία: «Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς – Καμία άρση στις ρωσικές κυρώσεις», είπαν Κόστα και φον ντερ Λάιεν
- Χατζηβασιλείου: Η κυβέρνηση έδωσε πάνω από 1 δισ. για την ενεργειακή κρίση – Ζητάμε από την Κομισιόν να φέρει προτάσεις για ευρωπαϊκά μέτρα
- Κέλλυ Σταμούλη: «Έλεος κυβέρνηση, είμαστε όλοι λούτσα – Γι’ αυτό σας λέω ΠΑΣΟΚ…» – Το σουρεάλ βίντεο της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στο tiktok
- ΕΕ: Απροσδόκητα κέρδη από την άνοδο των τιμών φυσικού αερίου αποκομίζουν οι σταθμοί παραγωγής ενέργειας από άνθρακα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.