Κοινωνία

Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά του μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη

  • NewsRoom


Η δίκη του μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης άρχισε στην Κίνα. Ο εισαγγελέας της έδρας Φίλιπ Ρος ήταν ιδιαίτερα σκληρός στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου», της είπε. «Οι αρχές σε υποπτεύθηκαν μόλις αφίχθης από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δυο τσάντες, η μια ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά», είπε. Την άνοιξαν και βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών.

«Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση. Από τα μηνύματα στο facebook και στο κινητό του αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πως θα περάσεις τους ελέγχους», κατέληξε ο εισαγγελέας.

Η Ειρήνη κατηγορείται για κατοχή και εισαγωγή στην Κίνα 2,6 κιλών κοκαϊνη τον Νοέμβριο του 2017. Κινδυνεύει με ποινή 26 ετών στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και εκεί τα χρόνια στη φυλακή είναι πραγματικά.

Η κοπέλα στάθηκε το πρωί μπροστά στους Κινέζους δικαστές και τους 7 ενόρκους και δήλωσε αθώα.

Δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης ενώ θα καταθέσουν εναντίον της 8 μάρτυρες. Απόφαση θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκινά η δίκη του μοντέλου που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ – Ανατροπή με το δέμα κοκαΐνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις για το μοντέλο που συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Δεν ήξερα τι κουβαλούσα, με παγίδεψε ο Ρουμάνος φίλος μου», λέει το μοντέλο που συνελήφθη το 2017 στο Χονγκ Κονγκ


ΣΧΟΛΙΑ