ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανασυγκρότηση του Προεδρείου του Δ.Σ. γνωστοποίησε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός σύλλογος στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 7 Μαρτίου.
Η νέα σύνθεση του Προεδρείου έχει ως εξής :
Απόστολος Βαλτάς: Πρόεδρος
Αθανάσιος Παπαθανάσης: Α΄ Αντιπρόεδρος
Σεραφείμ Ζήκας: B’ Αντιπρόεδρος
Αλέξανδρος Τσαπέκος: Γ’ Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Κούβαρης: Γεν. Γραμματέας
Στυλιανός Καλογερόπουλος: Tαμίας
Ιωάννης Παπαπούλιος: Αναπλ. Γραμματέας
και μέλη οι : Κυριάκος Θεοδοσιάδης Πολυχρόνης Συμεωνίδης, Ηλίας Χαλιγιάννης, Ιωάννης Δαγρές, Πέτρος Ραράκος, Ιωάννης Χαλιγιάννης , Ιωάννης Καβαλάρης και Ευγενία Μαυρίδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυο νέα μέλη στο Δ.Σ. της ΔΕΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φοιτητής σε κρίση πετά αντικείμενα από μπαλκόνι
- Στενά Ορμούζ: Πέρασε ιαπωνικό υπερδεξαμενόπλοιο με 2 εκατ. βαρέλια αργού πετρελαίου
- Τσουκαλάς: Θα καταθέσουμε αίτημα για εξεταστική επιτροπή για να καλέσουμε Γεωργιάδη, Χατζηδάκη και Δένδια ως μάρτυρες
- Ο Φειδίας Παναγιώτου κάνει giveaway… προσκλητήρια για τον γάμο του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.