ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως «φραστικό» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Κούγιας το επεισόδιο με τον Λάκη Λαζόπουλο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.
Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός ποινικολόγος, όπως υποστήριξε, δεν συνηθίζει να καταφεύγει στη δικαιοσύνη για να λύνει τις όποιες διαφορές του.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει διαφορές με τον Λάκη Λαζόπουλο και πως τον έχει σώσει σε περιπέτεια που είχε εκείνος με το θέατρό του.
Ακόμη, αποκάλυψε ότι όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο Mega, είχε υποσχεθεί στον Αλέξη Κούγια, μέσω του δικηγόρου του, πως δεν θα ασχολούνταν μαζί του στη σατιρική εκπομπή του.
Ωστόσο, όσο εργαζόταν στον Alpha τα πράγματα άλλαξαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διευκρινήσεις Κούγια: Ο ΔΣΑ δεν άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον μου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξώδικο Κούγια για επεισόδιο με Λαζόπουλο: «Ψέμα ότι παρενέβη η Μαρινέλλα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς αντέδρασε η Μαρινέλλα όταν ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε τον Λάκη Λαζόπουλο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στην Κερατέα κοντά στη Λεωφόρο Λαυρίου — Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Cenergy: Καλύφθηκε 3 φορές το placement – Στα 24,2 ευρώ η τιμή διάθεσης
- Μουντιάλ: Έγραψε ιστορία ο Λιονέλ Μέσι, έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση
- Σε ύφεση η φωτιά στη Θεσσαλονίκη, υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Μέγα Δέρειο Έβρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.