ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Game of Thrones»: Μέσα σε έξι λεπτά ο «Σιδερένιος Θρόνος» πουλήθηκε σχεδόν 1,5 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία
Έως τις 8 Απριλίου θα παραμείνουν ανοικτές οι πύλες ενός πρωτότυπου θεματικού ξενοδοχείου στην Φινλανδία, με κεντρικό θέμα τη σειρά-φαινόμενο Game of Thrones.
Το ξενοδοχείο του Game of Thrones βρίσκεται 200 χιλιόμετρα πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, στην πιο βόρεια φινλανδική περιοχή, το Lapland.
Το κατάλυμα έγινε σε συνεργασία με την HBO και φέρει την επιγραφή SnowVillage.
Κοσμείται από εντυπωσιακά γλυπτά και αγάλματα από πάγο που αναπαριστούν τον Iron Throne, τον Night King, τους λύκους των Σταρκ, τους White Walkers.
Όσο για την τιμή του, τα στάνταρντ δίκλινα δωμάτια ξεκινούν από κάτι λιγότερο από 250€/ διανυκτέρευση ενώ οι σουίτες είναι πιο ακριβές, στα 316€/ διανυκτέρευση.
Όσον αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρονται, στα παγωμένα δωμάτια διατίθενται ζεστοί χυμοί και θερμαινόμενοι υπνόσακοι, και όλα τα κατάλληλα μέσα προκειμένου οι πελάτες να είναι πάντα ζεστοί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα «πάνω – κάτω» στο Open: Κόβεται πρόωρα τηλεοπτική εκπομπή – Η on air ανακοίνωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Κίνα απαντά στον Χέγκσεθ: Οι ΗΠΑ είναι οι ταραχοποιοί
- Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Ανανέωσε την εντολή της Επιχείρησης IRINI στη Λιβύη
- Τσουκαλάς: Ο κ. Μητσοτάκης θεατής των εξελίξεων με αρνητικές συνέπειες για τα εθνικά μας συμφέροντα
- Συρία: Ο ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας υπόσχεται να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της χώρας από τη Δαμασκό
