ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός εδώ 1,5 μήνα μέσα στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι ήταν ο 64χρονος άνδρας, η σορός του οποίου εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα με τους αξιωματικούς ο θάνατός του προήλθε από σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυκτικό θάνατο. Στο στόχαστρο των Αρχών ως βασική ύποπτη παραμένει η 56χρονη σύντροφός του από τη Γερμανία, που έχει εξαφανισθεί από τις αρχές Ιανουαρίου.
Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου και πλέον αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία ή από δηλητηρίαση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ στο Χαλάνδρι: Τι λέει ο ιατροδικαστής για τα αίτια θανάτου του 64χρονου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτώμα στο Χαλάνδρι: «Κλειδί» των απαντήσεων η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγρια δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος ιδιοκτήτης του σπιτιού (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεκατέσσερις οι νεκροί ναυτικοί από τις επιθέσεις των Χούθι
- Έντονοι προβληματισμοί και από Ιταλούς εφοπλιστές για τον νέο κανονισμό της αποανθρακοποίησης και την έλλειψη χρηματοδότησης
- Διπλωματικές ενισχύσεις στην Αίγυπτο προκειμένου να ασκηθεί πίεση ώστε να κλειστεί συμφωνία για τη Λωρίδα της Γάζας
- Boluda Towage: Η μεγαλύτερη εταιρεία ρυμουλκών στον κόσμο επενδύει 640 εκατ. δολάρια και θα διαθέτει πλέον 850 σκάφη
