ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την απόφασή της να πουλήσει τον παιδικό σταθμό που άνοιξε το 2012 στη Γλυφάδα μίλησε η Έλλη Κοκκίνου. Πρόκειται για μία μονοκατοικία την οποία είχε μετατρέψει σε παιδικό σταθμό, ωστόσο τον Σεπτέμβριο του 2018 τον πούλησε σε γνωστό επιχειρηματία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας προσέγγισε την τραγουδίστρια προκειμένου να αγοράσει την επιχείρηση και τον εξοπλισμό, καθώς το οίκημα δεν ανήκει στην ίδια.
«Έχω πουλήσει τον παιδικό σταθμό από τον Σεπτέμβριο. Μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ πιο ήρεμη. Δεν είχα χρόνο καθόλου. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε δύο διαφορετικά επαγγελματικά πόστα και να μπορείς να τα χειριστείς όλα.
Ήμουν εκεί με θυσίες πάρα πολλές από τον δικό μου χρόνο, από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τα κάνω όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Άννα Βίσση δεν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Ζαχαριάς: Τι αποκαλύπτει για τους «θρύλους» που γνώρισε στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο OPEN: Γιατί απειλούν με μηνύσεις τον σταθμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Υποχωρεί μετά τα ισχυρά στοιχεία απασχόλησης στις ΗΠΑ – Παραμένει άνω των 5.000 δολαρίων
- Παπαστεργίου: Συνάντηση με ΠΟΣΕΗ και ΒΕΑ για Ψηφιακή Ταυτότητα Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη στο gov.gr
- Lufthansa: Ακυρώθηκαν σχεδόν όλες οι πτήσεις από Γερμανία – Πιλότοι και πληρώματα καμπίνας απεργούν
- Ελληνική οικονομία: Σε εξαγωγές και τουρισμό το συγκριτικό πλεονέκτημα – Μελέτη ΙΝΣΕΤΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.