ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είναι ντροπή να ζητάει το ΔΝΤ 30.000 απολύσεις. Είμαι βέβαιος πως στους οργανισμούς φαντάσματα χωρίς αντικείμενο εργασίας ή φυσική έδρα, υπάρχουν τουλάχιστον 60.000 αργόμισθοι. Αν βάλεις και στις περιφέρειες και τους δήμους, πόσοι παίρνουν ένα άσχετο χαρτί στο χέρι, και περιφέρονται στα γραφεία για να φαίνεται ότι έχουν αντικείμενο δουλειάς, πιθανόν να ξεπεράσουμε τους 200.000 υπαλλήλους.
Στην Λάρισα μόνο, σε μια υπηρεσία μόνο, απουσίαζαν οι 34 από τους 38, και η προϊσταμένη είπε πως η δουλειά έβγαινε μια χαρά. Οι υπόλοιποι 34 που έλειπαν, να κάτσουν σπίτι τους.
Άκου οι ανάλγητοι, 30.000 μόνο…!!!
Διαβάστε ακόμα:
http://www.mononews.gr/sok-stin-ellada-tou-2016-to-politelestero-xenodochio-anaziti-ke-den-vriski-servitorous/42690
Διαβάστε ακόμα:
http://www.mononews.gr/article-echi-dikio-politico-pou-grafioti-o-kiriakosmpori-naepireasi-tinevropi/42444
Δείτε ακόμα:
http://www.mononews.gr/tedshereen-el-feki-as-milisoume-gia-to-sex-ena-ochi-toso-gnosto-paramithi-gia-to-sex-ke-ti-filidonia-video/42583
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Προχωρά σε ΑΜΚ €29.164 με την έκδοση 583.280 νέων κοινών μετοχών
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς βώλους στα αιγοπρόβατα
- Μουντιάλ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Κονέ στον αγώνα Καναδάς-Κατάρ (video)
- Mevaco: Διανομή μερίσματος 0,25 ευρώ/μετοχή στους μετόχους – Στις 9 Ιουλίου η καταβολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.