ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H αθόρυβη μάχη της ΕΡΤ, γιατί συγκρούονται Βαξεβάνης – ΕφΣυν, τι αλλάζει στον Σκάι, το unfollow της Μενεγάκη και ποιος θα πάρει το ATTICA TV;
«Νομίζω πως από τα αρνητικά που μας συμβαίνουν στη ζωή γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι γιατί βιώνουμε κάποιες καταστάσεις» ανέφερε η Ειρήνη Καζαριάν σε νέα της συνέντευξη.
Μιλώντας στην κάμερα του «Έλα χαμιγέλα» η νικήτρια του next top model είπε πως θέλει να αφήσει πίσω της τη θλιβερή ιστορία.
Η Ειρήνη Καζαριάν, αναφέρθηκε εκτενώς στο πολυσυζητημένο ροζ βίντεο που δημοσίευμα την ήθελε να πρωταγωνιστεί. Κάνοντας μια νέα αρχή και αφήνοντας πίσω τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της, η Ειρήνη μίλησε γι’ αυτό και τόνισε πως σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ.
Όσο για τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής είπε ότι «από αυτά μαθαίνεις και συνεχίζεις δυναμικά. Αυτή τη στιγμή το έχω ξεπεράσει όλο αυτό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι τρέχει με το εμπορικό «φιλέτο» της Μυκόνου; Σε κλοιό οι επιχειρηματίες (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 18.000 δολάρια θα πληρώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα «γαλλικά» στον επόπτη (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «2 Handmade Aprons»: Το επιχειρηματικό δαιμόνιο τριών νέων που έφθασαν έως το Βανκούβερ του Καναδά!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PepsiCo: Ξεπερνά τις εκτιμήσεις αναλυτών στο τρίτο τρίμηνο – Ανάκαμψη από τις διεθνείς αγορές
- Maritime Cyprus: Η Κυπριακή προεδρία στην ΕΕ θα προωθήσει τη ναυτιλιακή βιομηχανία, τις λιμενικές υποδομές και για τις παράκτιες και νησιωτικές κοινότητες
- Συγκροτήθηκε η εκτελεστική επιτροπή της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών
- Η Ferrari απογοήτευσε τους επενδυτές – Σε ελεύθερη πτώση η μετοχή με απώλειες 16%
