ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας ομάδα αναρχικών σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία χριστιανικού σωματείου.
Η ομάδα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έγραψαν στην πόρτα των γραφείων το σύνθημα «Πόλεμος σε κάθε θρησκεία μέχρι την αναρχία» ενώ πέταξαν τρικάκια τα οποία έγραφαν «και να υπήρχε Θεός… εμείς θα τον σκοτώναμε».
Το σωματείο στο οποίο επιτέθηκαν οι αναρχικοί ασχολείται με την εξωτερική ιεραποστολή ενώ εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζει με ανθρωπιστικές βοήθειες χριστιανικές κοινότητες σε φτωχές περιοχές της Αφρικής και της Ασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Συντονιστικό Διαχείρισης Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για τα πύρηνα μέτωπα
- Γεωργιάδης για πυρκαγιές: Περιοδεία σε Κέντρα Υγείας στις πληγείσες περιοχές – «Το σύστημα Υγείας σε πλήρη ετοιμότητα»
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στην οπτική ίνα – Crash test στα συμβόλαια
- Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μετασχηματιστές, τραυματίστηκαν αστυνομικοί – Τρεις συλλήψεις

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.