ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σερβία θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν τον νότιο γείτονά της με τη νέα συνταγματική ονομασία του, δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε δημοσιογράφους στο Νόβισαντ.
Ο Βούτσιτς συνεχάρη τον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Δεν παρεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών κατά την επίτευξη και έγκριση των συμφωνιών, τόνισε, αλλά η Σερβία συγχαίρει τα Σκόπια και την Αθήνα.
Η Σερβία θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν τον νότιο γείτονά της με το νέο συνταγματικό όνομα, πρόσθεσε ο πρόεδρος Βούτσιτς. Θέλουμε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και με τις δύο χώρες και συγχαίρω και πάλι τους κ.κ. Ζάεφ και Τσίπρα, δήλωσε ο Βούτσιτς, απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζόραν Ζάεφ: Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρίζει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών η Τουρκία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς διαμορφώνεται το τοπίο μετά τη συμφωνία των Πρεσπών – Πέντε διεθνολόγοι εξηγούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Karl Lagerfeld: Η τελευταία δημοπρασία της συλλογής του ξεπέρασε τις προσδοκίες με έσοδα 731.000 ευρώ
- Έρλινγκ Χάαλαντ: Αποθεώθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ – Ζήτησε να μεταφέρουν τα χαιρετίσματά του
- Φωτιά στο ισόγειο του Θριάσιου Νοσοκομείου – Αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική
- Εθνική Γερμανίας: Κοντά σε deal άνω των 7 εκατ. ευρώ με τον Γιούργκεν Κλοπ – Χρυσό συμβόλαιο έως το Μουντιάλ του 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.