ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χάρη στην επέμβαση του ειδικού διαπραγματευτή της αστυνομίας ο αλλοδαπός, πιθανότατα Τούρκος πολίτης, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί σε ημιυπόγειο στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, απειλώντας να αυτοκτονήσει παραδόθηκε στις Αρχές.
Θεωρείται πιθανό ο αλλοδαπός να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών, καθώς νωρίτερα είχε βάλει φωτιά σε δύο εγκαταλελειμμένα κτίρια και στη συνέχεια μπήκε στο ημιυπόγειο για να αποφύγει τη σύλληψη, φοβούμενος ότι θα απελαθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασε η Μαίρη Μηλιαρέση: «Είπαν πού κατάντησε η Μηλιαρέση να πουλά μαξιλάρια…» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Λεμπιδάκη: Ολοκληρώνονται σήμερα οι απολογίες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλοφοριακό χάος από την ισχυρή βροχόπτωση-Σε ποιους δρόμους είναι κολλημένα τα οχήματα (Δείτε LIVE)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ευχαρίστησε το Ιράν που ακύρωσε τις προγραμματισμένες εκτελέσεις διαδηλωτών
- Μυτιληναίος: «Η ομάδα μας έχει ήδη παράγει τα πρώτα 5 κιλά γαλλίου στις εγκαταστάσεις μας»
- Βάντεφουλ: Οι ΗΠΑ δεν θα καταλάβουν την Γροιλανδία με τη βία – Η Γερμανία είναι έτοιμη να αναλάβει «ηγετικό ρόλο» για την ασφάλεια της Ευρώπης
- Στην Αθήνα ο βασιλιάς Φελίπε για την κηδεία της πριγκίπισσας Ειρήνης