ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πληροφορίες περί προσχώρησης του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη στο ΚΙΝΑΛ κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τις οποίες εμμέσως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι «σύντομα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ θα αριθμεί 20 βουλευτές».
Η προσχώρηση Παναγούλη, εάν επιβεβαιωθεί, θα αντισταθμίσει την διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μετά από αυτό η Φώφη Γεννηματά προχώρησε στην διαγραφή του.
Ο Στάθης Παναγούλης είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Παρέμβαση για το πετρέλαιο θέρμανσης από 1η Οκτωβρίου – «Στήριξη στο πλαίσιο των αντοχών της οικονομίας»
- Χαρακόπουλος: Μηδενικός ΕΝΦΙΑ από το 2027 σε χωριά έως 2.000 κατοίκους – Μηδενικός φόρος για αγρότες με εισόδημα έως €20.000
- Τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς κοντέινερ στον κόσμο πάνω από 400 μέτρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε αλλαγή στην ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.