ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου και τα δύο εκατομμύρια ευρώ του Μεγάλου Λαχνού περιμένουν ακόμα «υπομονετικά». Ο μεγάλος νικητής δεν έχει δηλώσει ακόμα το παρών και τα σενάρια για την ταυτότητά του και την ιστορία φουντώνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τυχερό λαχείο έχει αγοραστεί στην Αττική. Οπότε, όσοι έχουν αγοράσει λαχείο από την περιοχή της Αττικής και δεν το έχουν ελέγξει ακόμα, θα πρέπει να σπεύσουν άμεσα!
Δεν είναι λίγες οι φορές, πάντως, που έχουν σημειωθεί τραγελαφικά περιστατικά με τυχερούς παίκτες που ξέχασαν να ελέγξουν τα λαχεία τους ή ακόμα χειρότερα τα έχασαν ή τα πέταξαν.
Παραλίγο να πετάξει 250.000 ευρώ στα σκουπίδια
Πρόσφατα, μάλιστα, ένας τυχερός από τη Μακεδονία παραλίγο να πετάξει 250.000 ευρώ στα σκουπίδια! Ανάμεσα στα πέντε «σπασμένα» λαχεία του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που είχε αγοράσει, βρέθηκαν δύο που κέρδιζαν από 250.000 ευρώ. Μέσα στην παραζάλη των κερδών, ο τυχερός Μακεδόνας παραλίγο να πετάξει το ένα από τα δύο μαζί με τα άλλα που είχε αγοράσει, αφού μετά το πρώτο «χαμόγελο» της τύχης δεν πίστευε ότι θα έχει κερδίσει κάτι άλλο. Ευτυχώς, αποφάσισε την επόμενη ημέρα να τα ελέγξει όλα, τυπικά, και τότε ήταν που δεν πίστευε στα μάτια του!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δολάριο: Η επιλογή Warsh για τη FED οδηγεί το νόμισμα στην καλύτερη μέρα του από τον Ιούλιο
- Χρυσός και ασήμι καταρρέουν καθώς έντονες διακυμάνσεις ταράζουν τις αγορές μετάλλων
- Στουρνάρας: Σε πολύ ισχυρότερη θέση οι ελληνικές τράπεζες
- Επανέρχεται από 1η Φεβρουαρίου η νυχτερινή λειτουργία των σταθμών Συγγρού-Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.