ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Την απαράδεκτη και απροκάλυπτη επίθεση της Αστυνομίας με ρίψεις χημικών εναντίον των πολιτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το μεγάλο εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας, καταδικάζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Στην ανακοίνωση επισημαίνει πως με την επίθεση αυτή τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή ηλικιωμένων και παιδιών.
«Θα πρέπει επιτέλους η Αστυνομία να προφυλάσσει τη ζωή και την ασφάλεια των ανθρώπων που μετέχουν σε ειρηνικά συλλαλητήρια, σεβόμενοι το δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη και απομονώνοντας κάθε κακοποιό στοιχείο που προσπαθεί να παρεισφρήσει σε αυτά», αναφέρει ο ΠΙΣ.
Ο ΠΙΣ καλεί τέλος, την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να φροντίσουν προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον ανάλογα επεισόδια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραιτήθηκε ο Σπ. Λυκούδης από αντιπρόεδρος της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαλύεται το Ποτάμι: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γρηγόρης Ψαριανός
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με ποιους συζητάει ο Πάνος Καμμένος για τη δημιουργία μετώπου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
- Wall Street: Αρνητικά πρόσημα στην έναρξη της συνεδρίασης με τον Nasdaq να καταγράφει απώλειες άνω του 1%
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε δύο τάνκερ και εισέπραξε 100 εκατ. δολάρια
- Η D-Marin επενδύει πάνω από 20 εκατ. ευρώ στον ψηφιακό μετασχηματισμό των μαρινών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.