• LIFE&STYLE

    Survivor 3: Δίνουν ποσό – μαμούθ στην Ιωάννα Μπέλλα

    • NewsRoom
    ιωαννα-μπελλα

    Ιωάννα Μπέλλα, Σταρ Ελλάς 2018


    Γεμάτος προκλήσεις αναμένεται να είναι ο νέος κύκλος επεισοδίων του Survivor 3 καθώς οι παίκτες από Ελλάδα και Τουρκία θα είναι αρχικά αθλητές.

    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φέτος τα αγωνίσματα θα είναι πολύ πιο απαιτητικά και δύσκολα ενώ θα χρειάζονται περισσότερη αντοχή. Μπορεί, αρχικά, στο ριάλιτι επιβίωσης να μπουν αθλητές, ωστόσο, σε δεύτερη φάση θα κάνουν την εμφάνισή τους και  οι celebrities.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τον Κώστα Καραφώτη, τον Χρήστο Χολίδη αλλά και τις συζητήσεις με τον Τζιμπρίλ Σισέ, η παραγωγή θέλει μέσα στο Survivor 3 την Ιωάννα Μπέλλα.

    Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν» η παραγωγή προτίθεται να προσφέρει στη Σταρ Ελλάς ποσό-μαμούθ να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Το περιοδικό αναφέρει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά χωρίς όμως ακόμη να έχει δώσει την οριστική απάντησή της, κάτι που θα γίνει προεχώς.

    Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσόν που της προσφέρεται, ωστόσο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες, κάνουν λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά που έχουν δοθεί ποτέ σε παίκτη.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μέγας»Τσιτσιπάς! Απίστευτη νίκη στο Αυστραλιανό OPEN απέναντι στον «θρύλο» Ρότζερ Φέντερερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός για πορτοκάλι! Εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα μηνύματα του Αντώνη Ρέμου και της Αφροδίτης Μάνου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών



    ΣΧΟΛΙΑ