ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος η απειλή «θα τα πούμε στα δικαστήρια»; Τι αλλάζει με τον νέο Κώδικα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών
Δυο ώρες νωρίτερα θα κατεβαίνουν από την έδρα των δικαστηρίων οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου.
Ομόφωνα, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος αποφάσισε σήμερα να συνεχιστούν οι καθημερινές δίωρες στάσεις εργασίας, από τις 13.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι, των υπαλλήλων της Αθήνας σε όλα τα ακροατήρια των Ποινικών και Πολιτικών Δικαστηρίων.
Αίτημα των δικαστικών υπαλλήλων είναι η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στις δικαστικές υπηρεσίες της Αθήνας.
Οι δικαστικοί υπάλληλοι προγραμματίζουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ θα ζητήσουν και συνάντηση με τον υπουργό Μιχάλη Καλογήρου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οζγκιούρ Εζέλ: «Προδότες και πουλημένοι» όσοι αυτοδιοικητικοί πέρασαν στο κόμμα του Ερντογάν
- AfD: Διευρύνει το προβάδισμά της έναντι των συντηρητικών του Μερτς σε πανεθνική δημοσκόπηση
- Άλτμαν: Εκτός χρηματιστηρίου φέτος η OpenAI – Προτεραιότητα η ασφάλεια της ΤΝ
- Λαβρόφ: Η Ρωσία έτοιμη να ξαναρχίσει τις συνομιλίες με την Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.