Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνει έναν κύκλο εργαστηρίων για ενήλικες βασισμένο σε βιβλία για παιδιά, με την θεατρο-παιδαγωγό Μαρία Τερζάκη, στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ.
Από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα έως τις 11 Φεβρουαρίου (ώρες 10:00-12:00) οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το παιδί που κρύβεται μέσα τους με τη βοήθεια παιδικών βιβλίων που μας ταξιδεύουν, μας παρηγορούν αλλά και γαργαλούν τη φαντασία μας. Το εργαστήριο συνδυάζει θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση, εικαστικά, δημιουργική γραφή, αλλά και μουσική. Στόχο έχει να δώσει αφορμές για έκφραση, συνεργασία και εξερεύνηση! Ελάτε με άνετα ρούχα, κάλτσες και διάθεση για παιχνίδι!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα 210 3739651-2 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00).
Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Booze Cooperativa: Δωρεάν προβολή ταινίας του Pedro Almodovar
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο Athens Fashion Film Festival έρχεται στο Μέγαρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκθεση φωτογραφίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με ελεύθερη είσοδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Κενά ασφαλείας» οδηγούν στην σεξουαλικοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο – Τι λένε οι εταιρείες
- Ιστορικό ορόσημο για τον FTSE 100: Ξεπέρασε για πρώτη φορά τις 10.000 μονάδες
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Τραμπ τη Δευτέρα: Ουκρανία και Γάζα στο επίκεντρο
- Το 2025 της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση: Οικογενειακές στιγμές, ταξίδια και το The Birth Center