ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: «Ξαναζεσταμένο φαγητό» η Novartis – Οι αιχμές για ΣΥΡΙΖΑ, Σαλμά και οι εκλογές του 2027
Ένα άδειο σπίτι βρήκαν οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς στην έρευνα που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στην οικία του Νίκου Μανιαδάκη, στο Διόνυσο.
Αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση της Novartis, οι εισαγγελείς έφτασαν στο σπίτι του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου, αλλά όταν μπήκαν μέσα, οι πληροφορίες λένε ότι βρήκαν μόνο τα ντουβάρια.
Το σπίτι της οικογένειας Μανιαδάκη φέρεται να.ήταν εντελώς άδειο από κάθε είδους οικοσκευή.
Αυτή η εξέλιξη, επιβεβαιώνει πλήρως, κατά τους αρμοδίους, την πληροφορία που είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ότι ο καθηγητής είχε μαζέψει την οικοσκευή του και ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό, με τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Το… εύρημα του άδειου σπιτιού νομικοί λένε ότι δεν αποκλείεται να επηρεάσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κ.Μανιαδάκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μανιαδάκης: Ποτέ δεν προσπάθησα να φύγω από την χώρα. Έχω κάνει πάνω από 70 ταξίδια σε γνώση των Αρχών (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλήρημα Πολάκη: Ο Μανιαδάκης έγινε αυτοβούλως προστατευόμενος μάρτυρας για να σώσει τα αφεντικά του!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μανιαδάκης: Η Τουλουπάκη ήξερε πως θα φύγω, συναντηθήκαμε στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goal από το Champions League
- FT: Το Ιράν εξετάζει στρατιωτικούς στόχους στην Ευρώπη – Στο στόχαστρο Κύπρος και Βουλγαρία
- Σίφνος: Το δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου – Το σενάριο της βλάβης στον έλικα
- Στο «κόκκινο» οι αγορές ομολόγων λόγω των ανησυχιών για το δημόσιο χρέος – Αναταράξεις στις μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.