ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δίκη Νοβάρτις: Προβλήθηκε βίντεο που είχε δημιουργήσει η εταιρεία με δήθεν απαγωγή της Ευγενίας Μανωλίδου
Ένα άδειο σπίτι βρήκαν οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς στην έρευνα που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στην οικία του Νίκου Μανιαδάκη, στο Διόνυσο.
Αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση της Novartis, οι εισαγγελείς έφτασαν στο σπίτι του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου, αλλά όταν μπήκαν μέσα, οι πληροφορίες λένε ότι βρήκαν μόνο τα ντουβάρια.
Το σπίτι της οικογένειας Μανιαδάκη φέρεται να.ήταν εντελώς άδειο από κάθε είδους οικοσκευή.
Αυτή η εξέλιξη, επιβεβαιώνει πλήρως, κατά τους αρμοδίους, την πληροφορία που είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ότι ο καθηγητής είχε μαζέψει την οικοσκευή του και ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό, με τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Το… εύρημα του άδειου σπιτιού νομικοί λένε ότι δεν αποκλείεται να επηρεάσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κ.Μανιαδάκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μανιαδάκης: Ποτέ δεν προσπάθησα να φύγω από την χώρα. Έχω κάνει πάνω από 70 ταξίδια σε γνώση των Αρχών (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλήρημα Πολάκη: Ο Μανιαδάκης έγινε αυτοβούλως προστατευόμενος μάρτυρας για να σώσει τα αφεντικά του!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μανιαδάκης: Η Τουλουπάκη ήξερε πως θα φύγω, συναντηθήκαμε στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα
- Ασήμι ή χρυσός; Πώς το «μέταλλο του διαβόλου» έχει ξεπεράσει σε απόδοση το ασφαλές καταφύγιο
- ΑΔΜΗΕ: Η Morgan Stanley, η Blackrock και το αίνιγμα της αύξησης κεφαλαίου – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
- Πώς η στροφή Τραμπ για την κάνναβη ενισχύει την Tikun Olam Ελλάδος