• Κοινωνία

    Σοκ στην Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του γιατί είχε σχέση με Αφγανό

    • NewsRoom
    κερκυρα


    Σοκ έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη πατέρα που σκότωσε την 29χρονη κόρη του στην Κέρκυρα επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της. Η άτυχη κοπέλα αγνοείτο για δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην αστυνομία το πρωί της Τετάρτης από τον σύντροφό της.

    Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο πατέρας δολοφόνησε την ίδια του την κόρη διότι δεν ενέκρινε την σχέση της, καθώς η 29χρονη φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Μάλιστα, αυτό ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καβγάδες μεταξύ τους στο σπίτι.

    Η σορός της 29χρονης φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας, ενώ από την αρχή βασικός ύποπτος για τη δολοφονία ήταν ο πατέρας της, ο οποίος κρατούνταν από την πρώτη στιγμή.

    Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκείνος ήταν που έδωσε στους αστυνομικούς τα στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο όπου ήταν θαμμένη η σορός της 29χρονης.

    Το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πυρά» Μητσοτάκη για Κουφοντίνα: Έκανε βόλτα στους δρόμους που σκότωσε τα θύματά του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρούσι: Ανήλικοι βάνδαλοι επιτέθηκαν στο «ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σαρώνει η «Σοφία»: Πού αναμένονται καταιγίδες, χιόνια και σφοδροί άνεμοι



    ΣΧΟΛΙΑ