ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολύωρες διακοπές στην παροχή ρεύματος καταγράφονται το πρωί της Πρωτοχρονιάς σε περιοχές της νότιας και της δυτικής Αττικής, όπως η Βάρη, η Βούλα, η Νέα Μάκρη και το Πόρτο Ράφτη.
Ο ΔΕΔΔΗΕ απέδωσε τις διακοπές σε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.
Έως τώρα δεν είναι σαφές πότε θα διορθωθεί η βλάβη, όμως ο ΔΕΔΔΗΕ διαβεβαίωσε πως σε πολλά σημεία είναι σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης.
Το ακριβές αίτιο των διακοπών δεν είναι γνωστό, όμως στην περιοχή της Γλυφάδας ένα δέντρο έπεσε στα καλώδια του δικτύου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προβλήματα στην Πελοπόννησο λόγω του χιονιά – Πού χρειάζονται αλυσίδες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς υποδέχτηκε το 2019 ο πλανήτης – Εντυπωσιακές εικόνες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Πυροβόλησαν νεαρό ξημερώματα Πρωτοχρονιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Παρέλαβε το νεότευκτο «Αγαμέμνων» και αναμένει άλλα 7 πλοία
- Goldman Sachs: Κατεβάζει την τιμή του χρυσού κατά 500 δολάρια καθώς αναμένει κι άλλη αύξηση επιτοκίων από την Fed
- Πετρέλαιο: Συνεχίζεται η πτώση με την έναρξη της ναυσιπλοϊας στο Ορμούζ – Κάτω από τα 80 δολ. Brent και WTI
- Δύο διεθνείς αξιολογήσεις από ΟΟΣΑ και ΕΕ επιβεβαιώνουν την πρόοδο της Ελλάδας στον ψηφιακό μετασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.