ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο Vladimir Putin ή βασικά οι πρακτικές του επηρεάζουν τους υπόλοιπους Ηγέτες του κόσμου, με τον πρώτο επηρεασμένο να είναι ο Justin Trudeau. O Καναδός Πρωθυπουργός, ο οποίος αποφάσισε να μας δείξει τις ικανότητές του πέρα από την πολιτική (αλλά και τις γυναίκες) και στο Box.
Έτσι, φόρεσε τα γάντια του μποξ και μπήκε στο ring για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Justin Trudeau χωρίς να έχει το κλασικό στυλ του πολιτικού, έβαλε το σορτσάκι, αποκάλυψε το τατουάζ του και επέδειξε τις αθλητικές του ικανότητες.
Δείτε το σχετικό Video:
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/article-kosmogirismeni-k-mermigka-dite-40-foto-apo-20-simia-tou-planiti/39705
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διεθνείς αγορές: Οι μετοχές οδεύουν προς το μεγαλύτερο σερί κερδών
- Τραμπ: Το δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες σε βάρος του για απόπειρα ανατροπής των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020
- Εθνική Ασφαλιστική: Ξεκλειδώνει νέες προοπτικές εξέλιξης η ένταξή μας στον Όμιλο της Πειραιώς
- Πυρά Τουρκίας για την συμφωνία Κύπρου – Λιβάνου για ΑΟΖ: «Δεν έχετε την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»