Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “superfast 2” στο λιμάνι της Πάτρας κατά τη διαδικασία απόπλου του για το Μπάρι στην Ιταλία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στο πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 126 επιβάτες και 56 άτομα πλήρωμα, προκλήθηκαν δύο χτυπήματα πάνω από την ίσαλο γραμμή.
Το “superfast 2” επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι της Πάτρας, όπου αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα προκειμένου να αναχωρήσει στη συνέχεια για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η κρίση Ιράν–Δύσης και τι σημαίνει για Ελλάδα και Κύπρο
- Ο υπεδραστήριος κύριος Greg με φόντο το συνέδριο της ΝΔ
- Από το «corporate box» στο champagne lounge: Το νέο business model των γηπέδων
- Γιώργος Φουστάνος: Ο εφοπλιστής, συλλέκτης και ιστορικός με τα 40 βιβλία και το Ψηφιακό Μουσείο της Ελληνικής Ναυτιλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.