Και οι 23 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ανάμεσα τους ο φερόμενος ως αρχηγός της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης, ο γιος του, που φέρεται ως υπαρχηγός και ο αστυνομικος, τηλεφωνικές συνομιλίες του οποίου με τον ενεχυροδανειστή Δημητρη Ριχάρδο Μυλωνά περιλαμβάνονται στη δικογραφία.
Στους 23 κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.
Έτσι αργά σήμερα το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 63 συλληφθέντων. Μόνο 8 εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν υφίσταται νομικά το αδίκημα της λαθρεμπορίας προς την Τουρκία, υποστηρίζει η δεύτερη ομάδα του κυκλώματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσικό λιμάνι και δεξαμενές καυσίμων επλήγησαν σε επίθεση με drones στη Μαύρη Θάλασσα
- Πρωθυπουργός Δανίας σε Μόναχο: Ο Τραμπ θέλει ακόμα τη Γροιλανδία
- Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέχιση του δομημένου διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας – Οι πολίτες επιθυμούν μια Ελλάδα εθνικής αυτοπεποίθησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.