Εκπλήξεις περιμένουν τα κορίτσια, αλλά και τους τηλεθεατές στο σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, καθώς μια δεύτερη ευκαιρία πρόκειται να δοθεί σε τρία από τα μοντέλα που έχουν ήδη αποχωρήσει. Τα κορίτσια που βρίσκονται μέσα στο σπίτι θα ψηφίσουν τις κοπέλες που θα ήθελαν να γυρίσουν πίσω, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό τους. Συνεπώς, κάποιες θα λειτουργήσουν συναισθηματικά, ενώ κάποιες άλλες θα έχουν στο μυαλό τους άλλα κριτήρια.
Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι τρεις κοπέλες που θα επιστρέψουν στο σπίτι του GNTM είναι η Αγάπη Olagbegi, η Έλντα Λάσκα και η Άννα Τσακουρίδου.
Βέβαια, καμία δεν θα καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό, καθώς η απόδοσή τους δεν ικανοποιεί μελλοντικά τους κριτές, ενώ η επόμενη που αποχωρεί σήμερα είναι η Ξανθή, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σαρώνει» το Shopping Star (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Εκτός παιχνιδιού η Ξανθούλα – Η βραδινή έξοδος με φίλες της σε κλάμπ της Αθήνας (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια μοντέλα επιστρέφουν απόψε στο GNTM; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία
- Βασιλική Λαζαράκου (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς): Finfluencers, παράνομες πλατφόρμες και crypto, οι προτεραιότητες για το 2026 και η ζωή έξω από το θεσμικό κοστούμι
- Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο “μετροπόντικας” της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διάλογοι «φωτιά» για την Κατερίνα Παπακώστα – «Θα εκτεθούμε, πρέπει να το φτιάξουμε οπωσδήποτε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.