ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαριστικό βίντεο με αστυνομικούς από την ΕΛΑΣ – Έσωσαν άνδρα που ήθελε να βουτήξει από τον 6ο όροφο κτιρίου στον Πειραιά
Τέλος στη ζωή του έβαλε 55χρονος οικογενειάρχης επιχειρηματίας, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost, στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 55χρονου.
Η αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς την οικία του αυτόχειρα, για τυχόν σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Ο 55χρονος διατηρούσε παλιότερα κατάστημα στην αγορά Ερμού της Μυτιλήνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάρωσε τη Λέσβο η «Πηνελόπη» – Εικόνες καταστοφής (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επεισόδια με υλικές ζημιές στις μαθητικές πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα: Πιστοποίησε τη «ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.» σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2022
- ΥΠΑΝ: Τα 12 σημεία από το νομοσχέδιο για την καταναλωτική πίστη – Πώς ωφελούνται οι δανειολήπτες
- Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος: Με 4 άρθρα «ανοίγει» τις εργασίες της – Στο επίκεντρο οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Στενά του Ορμούζ: Η G7 αμφισβητεί το χρονοδιάγραμμα Τραμπ για το άνοιγμά τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.