ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τετάρτης ένας 59χρονος πατέρας πέντε παιδιών στην Αμαλιάδα, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο άνδρας έφυγε το πρωί από το σπίτι του προκειμένου να πάει στο κτήμα ενός φίλου του, που απουσίαζε από την περιοχή, προκειμένου να ταΐσει τα σκυλιά του, όπως συνήθιζε να κάνει σε καθημερινή βάση.
Ωστόσο, καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι, στο κινητό δεν απαντούσε και έτσι η σύζυγός του ξεκίνησε να πάει στο σημείο που βρίσκεται το κτήμα, όπου και ανακάλυψε τον σύζυγό της κρεμασμένο από μια ελιά.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αναζητούν αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο χρυσός υποχωρεί καθώς οι επενδυτές σταθμίζουν τις δηλώσεις Τραμπ
- Fuel Pass: Με βάση το τελευταίο ψηφίου του αριθμού ΑΦΜ η σειρά για την αίτηση στο vouchers.gov.gr
- Κατερίνα Παπακώστα: «Ζητώ την άρση της ασυλίας μου, δεν θα συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει σε βάρος μου σκιά»
- Τραμπ: «Προχωρούν οι συνομιλίες με Ιράν» – Όρος το άνοιγμα του Ορμούζ, απειλές για «ολική καταστροφή»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.