ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης, με την μέθοδο της κατάκαυσης, βόμβας τύπου AMN64, 500 λιβρών, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που είχε εντοπισθεί κατά τη διάρκεια έργων στον χώρο του αεροδρομίου της 112 πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα.
Την επιχείρηση διεξήγαγε και ολοκλήρωσε η ομάδα Εξουδετέρωσης Πυρομαχικών της 112 ΠΜ σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 09:40 το πρωί.
Για την επίτευξη του σκοπού συνεργάσθηκαν η περιφέρεια δυτικής Αττικής, οι όμοροι δήμοι, η Πολιτική Προστασία, η Ελληνική Αστυνομία και η Τροχαία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα «τέρας» στην Ελευσίνα: Απομακρύνονται οι κάτοικοι – Πώς θα την εξουδετερώσουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις ΕΕ – ΗΠΑ: «Αγκάθι» οι δασμοί για αυτοκίνητα και αγροτικά προϊόντα
- Κίνημα Δημοκρατίας: Τη Μυρτώ Κοροβέση πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης για δεύτερη αντιπρόεδρο του κόμματος
- Κολωνός: Οδηγός λεωφορείου παρέσυρε συνάδελφό του μετά από τσακωμό – Το θύμα νοσηλεύεται
- Ο Μιχάλης Μπλέτσας στο My Story: Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας, κυβερνοεπιθέσεις και τράπεζες, ΤΝ, NVIDIA και… μαγειρική
