ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καραβάτου Στην φωλιά των Κου Κου, ενώ η ηθοποιός έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή.
«Το είχαμε προγραμματίσει γιατί το μωρό μας είχε αποκτήσει μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Γεννήθηκε 3,600 γραμμάρια. Είναι μια πολύ ωραία μπέμπα, μεγάλη, πολύ ήσυχη, τρώει πολύ, είμαστε πανευτυχείς παιδιά! Πραγματικά, είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη! Αυτό το παιδί μοιάζει περισσότερο σε μένα, είναι η αλήθεια. » είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
https://youtu.be/UdbXhY2D_O8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Παρασκευή 16 Νοεμβρίου)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Σε άσχημη κατάσταση η Ντάρια – Κατέρρευσε μετά το παιχνίδι (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Σφαγή» στο My Style Rocks μεταξύ της Ναντίν και του Κουδουνάρη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Απώλειες 1% για τον Dow Jones μετά το άλμα του πετρελαίου – Ήπια πτώση για τον S&P 500
- Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Αποκαλύψεις για την εποχή των μνημονίων – Η μυστική συνάντηση Τσίπρα με Γερμανό πρέσβη
- Genco Shipping: Μέσα σε δέκα ημέρες θα απαντήσει στην πρόταση της Diana Shipping – Τι απαντά για την αξία της μετοχής
- Πετρέλαιο: Ράλι άνω του 5% με φόντο επιθέσεις στη Μέση Ανατολή – Στα 114 δολάρια το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.