ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο με θύματα τη γυναίκα του και το παιδί του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου ανακοίνωσε ότι ξαναπαντρεύεται. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρισκόταν στο σταθμευμένο όχημα στο οποίο έπεσε πάνω η Πόρσε του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργου Βακάκη, που, επίσης, έχασε τη ζωή του, στις 26 Φεβρουαρίου 2017.
Στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι ο Υπάτιος στις αρχές του Δεκέμβρη πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του αγαπημένη, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι έγκυος.
Υπενθυμίζεται ότι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα 320 χλμ. την ώρα πάνω στο Ι.Χ. του Πατμάνογλου, ο οποίος είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά, σε σταθμό της Εθνικής.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Twitter θυμάται τις… σεξουαλικές επιδόσεις του Πέτρου Τατσόπουλου και ξεσαλώνει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην κρίση της Δικαιοσύνης ο γόνος επιφανούς οικογένειας από την Θεσσαλονίκη για τον φόνο του μπάτλερ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ζευγάρι πέθανε 28 μέρες μετά το χαμό του γιου του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Στο 80% με 85% η πιθανότητα συμφωνίας με το Ιράν, λέει υψηλόβαθμος αξιωματούχος
- Οι πλοιοκτήτες σε αναμονή για τα νέα από τα Στενά του Ορμούζ – Αυξάνονται οι «σκοτεινές» ροές πετρελαίου
- Συναγερμός στην Ευρώπη: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν μεγάλες περικοπές στη στρατιωτική στήριξη μέσω ΝΑΤΟ
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Άνοιξε το πρώτο κεφάλαιο για την ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.