ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Πάτρα με ένα ζευγάρι που έχασε το γιο του και σχεδόν ένα μήνα αργότερα έφυγαν και οι ίδιοι από τη ζωή με διαφορά μιας μόλις ημέρας.
Σύμφωνα με το patrastimes, πριν από 28 ημέρες έφυγε από τη ζωή ο ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων Παναγιώτης Αθανασόπουλος, σε ηλικία μόλις 49 ετών. Η 82χρονη μητέρα του, Μαρία δεν άντεξε τον χαμό του γιου της και απεβίωσε, ενώ περίπου ένα 24ωρο αργότερα ο 82χρονος σύζυγός της, Θεοφάνης μη μπορώντας να διαχειριστεί τις δυο απώλειες έφυγε και εκείνος από τη ζωή.
Ο Θεοφάνης Αθανασόπουλος κηδεύτηκε χθες, Κυριακή, δύο ημέρες μετά την κηδεία της συζύγου του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έπαιξαν ξύλο αστυνομικοί και αντιεξουσιαστές στην Ευελπίδων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε: Ο βασιλιάς του Μαρόκου κοιμήθηκε όρθιος στην ομιλία του Μακρόν (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Julianne Moore συμπαραστέκεται στη μητέρα του αδικοχαμένου Τηλέμαχου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2025: Μεγάλη νικήτρια η Αυστρία – Η Ελλάδα με την Κλαυδία τερμάτισε στην 6η θέση!
- Ορατότης μηδέν στην Ακρόπολη (λόγω διαφημίσεων)
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Η βάφτιση του John Junior Coustas στη Σύμη
- Xριστίνα Μαργέλου: Ποια είναι η γυναίκα που οδηγεί την Eurobank στην κορυφή των χρηματοδοτήσεων στην ελληνική ναυτιλία
