ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε την Κυριακή από το Nomads. Αυτή τη φορά η ομάδα των «Εισβολέων» έχασε μια δυνατή παίκτρια, καθώς έφυγε η Μαριάννα Καλέργη, πρωταθλήτρια του Muay Thai.
Η Ντάρια Τουρόβνικ πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και παρέμεινε στο παιχνίδι.
«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήταν πρώτη εβδομάδα, δεν είχαμε χρόνο, οπότε, δεν ξέρω, περίεργο συναίσθημα. Αλλά και πάλι είμαι χαρούμενη γιατί θα είναι μια δυνατή ομάδα πίσω. Θα τους βλέπω τρώγοντας πατατάκια… Στεναχωρήθηκα, αλλά εντάξει, δεν πειράζει. Θα τους βλέπω από την τηλεόραση», είπε η Μαριάννα Καλέργη.
https://youtu.be/2ztzlJJ9gko
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nomads: Στη Μαδαγασκάρη βρίσκονται οι «Εισβολείς» – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος καβγάς στο Nomads: Πιάστηκαν στα χέρια Μισθοφόρος – Βασιλόπουλος (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Δυναμική άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης – Δύσκολος αγώνας ασυλίας σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τυχεροπούλου κατά πάντων: «Όλοι γνώριζαν για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ» – Όσα είπε στην δίκη
- Παύλος Μαρινάκης: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο Στενό του Ορμούζ – Συμμετοχή μόνο στην επιχείρηση «Ασπίδες» της ΕΕ
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% των τιμών εκροών σε γεωργία και κτηνοτροφία τον Ιανουάριο
- «Καμπανάκι» ΟΟΣΑ για Μέση Ανατολή: Σημαντικό επίπεδο κινδύνου για την παγκόσμια οικονομία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.