ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεκτή έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ την παραίτηση του Τζεφ Σέσιονς από τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος μέσω του Twitter, το βράδυ της Τετάρτης.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σέσιονς για τις υπηρεσίες του και να του ευχηθώ τα καλύτερα» δήλωσε ο πρόεδρος του Λευκού Οίκου.
Το όνομα του προτεινόμενου αντικαταστάτη αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Προσωρινά, χρέη υπουργού Δικαιοσύνης θα εκτελεί ο Μάθιου Γουιτέικερ, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αναφέρει πως θεωρεί ότι «θα υπηρετήσει τη χώρα καλά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλος ο Τραμπ με δημοσιογράφο του CNN: «Αρκετά, είσαι αγενής και απαίσιος, κάτσε κάτω» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλου (Πειραιώς): Εκρηξη στα επιχειρηματικά δάνεια, προεγκρίσεις για στεγαστικά 50 εκατ. ευρώ
- Η μεγάλη ώρα της Metlen, γιατί είναι happy o Μεγάλου με τα δάνεια, τι παίζει με ΕΛΠΕ- Profile – Space, η εφοπλιστική συμμαχία της Λήμνου, και το εύρημα των γκάλοπ που προκαλεί φόβο
- Aegean: Τι θα φέρουν οι νέες πτήσεις προς την Ινδία – Game changer στις σχέσεις των δύο χωρών
- Καλλίνικος, Εξάρχου, Φουρλής εναντίον Σαββίδη για το Στρατόπεδο Γκόνου
