ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για απάτες εκατομμυρίων κατά του Δημοσίου – Πέντε συλλήψεις σε Αττική και Κορινθία
Για εμπαιγμό των πολιτών κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία ( ΝΔ ), με αφορμή τις προθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου, όπως αυτές εκφράστηκαν μέσω του Δημήτρη Τζανακόπουλου, για 10.000 νέες προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, μετά τη συμφωνία με την Εκκλησία της Ελλάδας και την έξοδο των κληρικών από το Ενιαίο μισθολόγιο.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Σοφία Ζαχαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση παριστάνει πως δεν κατάλαβε ότι τους κληρικούς θα συνεχίσει να τους πληρώνει το κράτος. Και κοροϊδεύει τους πολίτες, τάζοντας 10.000 διορισμούς, την ίδια ώρα που τους έχει γονατίσει στους φόρους.
Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην επερχόμενη ήττα του δεν θα διστάσει να τινάξει τη χώρα στον αέρα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα Τζανακόπουλου: Χώρος για 10.000 προσλήψεις στο Δημόσιο από τη συμφωνία με την Εκκλησία!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιερώνυμος μετά τις αντιδράσεις: Άλλο συμφωνία, άλλο πρόθεση για συμφωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΟΚ: Παραιτείται ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Κατσαρής – Οι εξηγήσεις που έδωσε για Νέα Τούμπα, Μυστακίδη και Σαββίδη
- EKO Rally Acropolis 2025: Η Kosmocar στο πλευρό του Αμούτζα
- Κορυφαία διάκριση για τη LAMDA Flisvos Marina: Πρώτη μαρίνα στην Ευρώπη και πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με EFQM 6 Αστέρων
- Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο» φως στο Ενημερωτικό της Aegean και στο Πληροφοριακό για Μύλοι Κεπένου
