ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το super colpo του Ορσέλ με την Alpha, το ταγκό των Βιοχάλκο, ΓΕΚ, ΜΟΗ, ΟΤΕ, 3Ε, τι συμβαίνει με Φέσσα και Φουρλή, τα μυστικά ραντεβού Εξάρχου, γιατί χαίρεται το ΜΜ, οι συζητήσεις της Κοσιώνη με τον Κυριακού και τι θα κάνει ο Χατζηνικολάου
Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Nomads, όπου οι Λεμούριοι κέρδισαν ξανά τους Κροκόδειλους στο αγώνισμα επίλεκτων και έτσι ψήφισαν για να στείλουν ακόμα έναν παίκτη στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.
Στην ομάδα των επίλεκτων βρίσκονταν ήδη οι αρχηγοί της εβδομάδας, ο Mike και ο Μάριος Ακριβόπουλος, αλλά και οι Μαριάννα Καμαρωτάκη και Δημήτρης Μαρμαράς. Σε αυτή την ομάδα προστέθηκε την Κυριακή και ο Γρηγόρης Μόργκαν.
Μετά ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τους πέντε παίκτες που πέρασαν στην δεκάδα, χάρη στην ψήφο του κοινού: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος, ενώ από το παιχνίδι αποχώρησαν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.
Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ωστόσο, ο παρουσιαστής την έπεισε να το ξανασκεφτεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Χρυσάφι» στα πόδια τους: Πόσα πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριάννα Καμαρωτάκη: Η πιο γυμνασμένη και δυναμική παίκτρια του Nomads
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει με το εξώδικο Acun στον ΑΝΤ1 – Τι απαντά ο σταθμός του Αμαρουσίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντόνιο Ταγιάνι (ΥΠΕΞ Ιταλίας): Να προσέξει το Ιράν γιατί η Κύπρος δεν έχει εμπλακεί με κανέναν τρόπο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις
- Ο Τραμπ υποβαθμίζει την άνοδο των τιμών καυσίμων εν μέσω επίθεσης στο Ιράν
- Θεόδωρος Μητράκος (ΤτΕ): Τα στεγαστικά δάνεια θα μπορούσαν να φτάσουν τα 3 δις. ευρώ το 2026 – Δεν απαιτούνται παρεμβάσεις στα επιτόκια
- F1 2026: Τα ερωτήματα της πρεμιέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.