ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Nomads, όπου οι Λεμούριοι κέρδισαν ξανά τους Κροκόδειλους στο αγώνισμα επίλεκτων και έτσι ψήφισαν για να στείλουν ακόμα έναν παίκτη στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.
Στην ομάδα των επίλεκτων βρίσκονταν ήδη οι αρχηγοί της εβδομάδας, ο Mike και ο Μάριος Ακριβόπουλος, αλλά και οι Μαριάννα Καμαρωτάκη και Δημήτρης Μαρμαράς. Σε αυτή την ομάδα προστέθηκε την Κυριακή και ο Γρηγόρης Μόργκαν.
Μετά ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τους πέντε παίκτες που πέρασαν στην δεκάδα, χάρη στην ψήφο του κοινού: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος, ενώ από το παιχνίδι αποχώρησαν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.
Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ωστόσο, ο παρουσιαστής την έπεισε να το ξανασκεφτεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Χρυσάφι» στα πόδια τους: Πόσα πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριάννα Καμαρωτάκη: Η πιο γυμνασμένη και δυναμική παίκτρια του Nomads
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει με το εξώδικο Acun στον ΑΝΤ1 – Τι απαντά ο σταθμός του Αμαρουσίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η European Profiles Α.Ε. ενισχύει την παρουσία της στα Βαλκάνια: Νέο στρατηγικό έργο στην Αλβανία
- Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
- Τουρκία: Νέες συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας κατά του Ιμάμογλου
- Telegraph: Στον κολοσσό RedBird Capital έναντι $674 εκατ. η ιστορική βρετανική εφημερίδα
