ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων που ήδη ξεκίνησαν τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά αύριο, Κυριακή. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για όσους επιλέξουν να ανοίξουν αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.
Σημειώνεται ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως άλλωστε ενημερώνουν και τα μέλη τους οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι.
Έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για φθηνότερες αγορές και στους εμπόρους ελπίδα για αύξηση του τζίρου τους.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο σχεδιαστής που αποχώρησε από το Project Runway Greece (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχήματος στη Λεωφόρο Κηφισίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας για σήμερα, Σάββατο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Άνοδος 1% για τον DAX μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Οι πετρελαϊκές πίεσαν τον FTSE 100
- Δημοσκόπηση ALCO: Μισή μονάδα πάνω η ΝΔ στο 23,3% στην πρόθεση ψήφου, με 14,2% η πρεμιέρα Τσίπρα, στο 10,3% ΠΑΣΟΚ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Scope: Η ευρωζώνη παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση στις αξιολογήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.