ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Wall Street: Επέστρεψε σε θετικό πρόσημο ο Dow Jones – Με μικρές απώλειες έκλεισαν S&P 500 και Nasdaq
Με ισχυρέ απώλειες άνοιξε την εβδομάδα η Wall Street τη Δευτέρα, με τον Dow Jones μάλιστα να γυρίζει από την άνοδο 325 μονάδων στην πτώση με 245 μονάδες, στη μεγαλύτερη ημερήσια διακύμανση των τελευταίων 8 μηνών.
Ειδικότερα, ο Dow Jones έκλεισε στις 24.442,92 μονάδες, με πτώση 0,99%. Ο S&P 500 έκλεισε στις 2.641,25 μονάδες, με απώλειες 0,66% ενώ ο Nasdaq στις 7.050,29 μονάδες, με απώλειες 1,63%.
Το κλίμα άλλαξε μετά από ένα δημοσίευμα του Bloomberg σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να ανακοινώσουν νέους δασμούς στις κινεζικές εισαγωγές σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία στις συζητήσεις των δύο πλευρών.
Από τις 30 μετοχές του Dow Jones, οι 15 έκλεισαν σε θετικό έδαφος και οι υπόλοιπες 15 σε αρνητικό. Τα μεγαλύτερα κέρδη σημείωσε η μετοχή της Verizon (+1,75%) ενώ ακολούθησαν οι Merck & Co. (+1,49%) και Pfizer (+1,48%). Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι μετοχές των Microsoft (-2,91%), IΒΜ(-4,13%) και Boeing (-6,59%).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- STIRIXIS Group: Η αξία του στρατηγικού σχεδιασμού στο μέλλον του Real Estate και της φιλοξενίας
- Χρηματιστήριο: Από ώρα σε ώρα τα νέα για Aktor, γιατί γύρισαν οι τράπεζες, ποιος ΔΕΝ πουλάει Cener
- Καρκίνος παχέος εντέρου και ορθού: Η πρόληψη σώζει ζωές
- Τσικαλάκης για την Ημέρα των Ναυτικών: Οι ναυτικοί μεταφέρουν το παγκόσμιο εμπόριο αναλαμβάνοντας και τους κινδύνους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.