Αυξήθηκαν οι ανοιχτές θέσεις που κατέχει η Lansdowne Partners, στη μετοχή της ΔΕΗ, την προηγούμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, το βρετανικό fund αύξησε τα short στο 1,51% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, δηλαδή βγήκε short κατά 23.200 μετοχές, την ημέρα που μετοχή της ΔΕΗ έκλεισε 1,192 ευρώ. Η μετοχή της ΔΕΗ τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις έχει καταγράψει κέρδη της τάξης του 5%.
Την ίδια ημέρα, η Oceanwood, αύξησε τη ανοιχτή της θέση στη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας κατά 365.886 μετοχές, ή στο 0,54% επί του συνόλου των μετοχών της Τράπεζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δολοφονία στα Χανιά: Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η σορός της Σταυρούλας Λεβεντάκη
- Τραμπ: Θα χτυπήσουμε ξανά το Ιράν, αν οι σύμμαχοί του στον Λίβανο δεν σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα
- Bloomberg: Επανέρχονται τα στοιχήματα για υπερπροσφορά πετρελαίου μετά την προσωρινή συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Βρετανία: Ο Στάρμερ σταθμίζει τις «πολιτικές πραγματικότητες», λέει ο υπουργός Επιχειρήσεων Πίτερ Κάιλ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.