ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστές θα παραμείνουν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου οι Δ.Ο.Υ. σε Αττική και Κυκλάδες, λόγω γενικής συνέλευσης των εφοριακών.
Οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν, καθώς θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνέλευση των εργαζομένων.
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. των Νομών Αττικής και Κυκλάδων, στο Θέατρο Παλλάς.
«Την ημέρα της Συνέλευσης δεν θα υπάρξει η δυνατότητα εξυπηρέτησης των φορολογουμένων απ’ τις υπηρεσίες μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνελήφθη πασίγνωστος 36χρονος επιχειρηματίας με στεροειδή αξίας 400.000 δολ. (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη απάτη με παράνομα προϊόντα αδυνατίσματος μέσω internet
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποινή φυλάκισης 30 ετών στον καθηγητή μουσικής για αποπλάνηση ανηλίκων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρλ Λάγκερφελντ: Ο ωραίος Μπατίστ Τζιαμπικόνι, η τεράστια περιουσία, η γάτα και οι κληρονόμοι
- Ποιοι εργολάβοι αναλαμβάνουν αρδευτικά έργα 691 εκατ. ευρώ – Η ανατομία του ΥΔΩΡ 2.0
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Επιχειρηματίες θέλουν έναν αδύναμο πρωθυπουργό, ο Μητσοτάκης είναι ισχυρός – Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες
- Πλειστηριασμοί ακινήτων: Μια τροποποίηση άρθρου, γροθιά στο στομάχι της οικονομίας
