ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Βάθης, στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας αλλοδαπός έσφαξε μπροστά στα μάτια των περαστικών, έναν άλλον αλλοδαπό.
Ο δράστης πλησίασε το θύμα και του επιτέθηκε με ένα σπασμένο μπουκάλι, κόβοντάς του τον λαιμό. Στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια και εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένα δεξαμενόπλοιο δέχτηκε επίθεση στα Στενά του Ορμούζ, σώοι όλοι οι ναυτικοί
- Μπέσεντ: Από 23/9 οι αεροπορικές εταιρείες του Ιράν δεν θα λειτουργούν «πουθενά στον κόσμο»
- ΑΑΔΕ: 30 απαντήσεις για την ΕΑΕ 2026 – Τι ισχύει για μισθωτήρια, ΑΤΑΚ, ΚΑΕΚ και ενισχύσεις
- CNN: Η Ευρώπη προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο σύγκρουσης με Ρωσία – Το ευάλωτο πέρασμα από την Πολωνία

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.