ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Thames Water: Βρετανοί βουλευτές βάζουν «μπλόκο» στους πιστωτές – Το υπέρογκο χρέος άνω των £18 δισ. και η πρόταση διάσωσης
Λίγη ώρα μετά το περιστατικό στο Μπέρμιγχαμ με τους 3 τραυματίες, μια νέα επίθεση με μαχαίρι σήμανε συναγερμό στη Βρετανία, αυτή τη φορά στο Λονδίνο. Το περιστατικό, με τουλάχιστον έναν τραυματία, πραγματοποιήθηκε στον σταθμό Hackney Central, στο ανατολικό Λονδίνο.
Ο δράστης, ένας άντρας ο οποίος κρατούσε μαχαίρι, εισέβαλε σε τρένο και άρχισε να μαχαιρώνει επιβάτες. Πλάνα που κατέγραψαν κάμερες δείχνουν τους επιβάτες τρομαγμένους να εκκενώνουν άρον άρον το σταθμό.
Αυτόπτης μάρτυρας έγραψε στο Twittter: «αποφύγετε το Hackney Central. Ένας τύπος έβγαλε μαχαίρι στο τρένο όπου βρίσκομαι και έχει μαχαιρώσει κάποιον. Εντελώς τρομακτικό».
«Είμαστε όλοι τρομαγμένοι. Ο τύπος που μαχαιρώθηκε άρχισε να τρέχει μέχρι που κατέρρευσε. Αιμορραγούσε από το στήθος», έγραψε ένας άλλος επιβάτης.
Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές, ενώ μέχρι στιγμής τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συναγερμός στη Βρετανία: Τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος: Η αυστηρή Moody’s βλέπει όσα αρνείται να δει ο κ. Τσίπρας
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
- ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.