ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την πλάτη στον τοίχο ο ΚΜ και οι εκλογές του Οκτώβρη, τα hot μυστικά σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΙTAN, METLEN, AKTOR, ΑΒΑΞ και ΕΥΡΩΠΗ, τι συμβαίνει (πάλι) με τα ΕΑΣ, το ΟΧΙ της Κούστα σε συνέργειες στο Αθηνών Αρένα, και η εκπληκτική Ειρήνη Βαρδινογιάννη
Με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ επικοινώνησε τηλεφωνικά το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και το διάγγελμα του Ζόραν Ζάεφ, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την επικοινωνία τους, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επαίνεσε τον Ζόραν Ζάεφ «για την αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα του να συνεχίσει στην εφαρμογή της συμφωνίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκοπιανό δημοψήφισμα: Πύρρειος νίκη για τον Ζάεφ, αμφίβολο πλέον το μέλλον της συμφωνίας των Πρεσπών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβληματισμός στο ΥΠΕΞ: «Αντιφατικό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, απαιτείται νηφαλιότητα»