ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για επτά ολόκληρες ώρες, από τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε κλείσει το ρεύμα προς Πάτρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω των κατολισθήσεων και των πλημμυρικών φαινομένων που προκάλεσε στον διάβα του ο κυκλώνας «Ζορμπάς», δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις.
Η «Ολυμπία Οδός» ήταν αδιάβατη στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, αφού το ύψος του νερού έφτασε το μισό μέτρο και η Τροχαία απαγόρευε τη διέλευση των αυτοκινήτων που ήθελαν να κινηθούν προς Πάτρα από τα διόδια Ελευσίνας.
Πλέον, όμως, ο δρόμος είναι ανοικτός και όσοι θέλουν να μετακινηθούν προς Πάτρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά τη νέα Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών ή αλλιώς «Ολυμπία Οδό».
Το ρεύμα προς Αθήνα άνοιξε γύρω στα μεσάνυχτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χάος στο Άργος: Ξεχείλισαν ποτάμια, κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους (pics+video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο από το πλημμυρισμένο Κιάτο – Απειλείται το Ξυλόκαστρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντιμέτωπη με ανεμοστρόβιλο η Κρήτη – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερρίκος Αρώνες: Στόχος χαρτοφυλάκιο 500 εκατ. ευρώ για τη Hellenic Properties
- Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Πέντε μεγάλα έργα έως τον Μάιο του 2027 – Τι αλλάζει σε ΚΟΚ, φυσικές καταστροφές και «Διαύγεια»
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.