ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χαρδαλιάς: Επιταχύνουμε τις παρεμβάσεις μας, η αντιπλημμυρική θωράκιση της Ανατολικής Αττικής δεν μπορεί να περιμένει
Οι πλημμύρες σε περιοχές εντός και εκτός Αττικής, λόγω του κυκλώνα «Ζορμπά» που σαρώνει τα πάντα στην χώρα μας τις τελευταίες ώρες, συνεχίζονται.
Ο κυκλώνας «χτύπησε» με την έντονη βροχόπτωσή του, δημιούργησε προβλήματα σε Λεωφόρο Μαραθώνος, Πικέρμι, Νέο Βουτζά, Ζούμπερι και Μάτι.
Πολλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η νεροποντή που έπληξε το απόγευμα του Σαββάτου την Ανατολική Αττική.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.