ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων – Τροποποιήσεις δρομολογίων στον Πειραιά
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ.
Δεν εκτελείται επίσης κανένα δρομολόγιο για τον Αργοσαρωνικό. Ανοιχτές είναι οι γραμμές Πέραμα-Παλούκια και Ρίο Αντίρριο. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Πάχη Μεγάρων-Σαλαμίνα και Βόλος – Σποράδες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλημμύρισε υπόγεια γέφυρα στο Καραϊσκάκη – Διακοπή κυκλοφορίας στον Πειραιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διακοπές ρεύματος στην Αττική – Ποιες περιοχές πλήττει ο «Ζορμπάς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jensen Huang (CEO Nvidia): «0% πιθανότητα» να τελειώσει ο κόσμος το 2030
- Ιράν: Έστειλε τους όρους του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
- Διοικητής CENTCOM: Σε «υψηλό εξαμήνου» οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ
- Πόλυς Β. Χατζηωάννου: Η Κύπρος είναι το μεγαλύτερο κέντρο πλοιοδιαχείρισης της Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.