ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ.
Δεν εκτελείται επίσης κανένα δρομολόγιο για τον Αργοσαρωνικό. Ανοιχτές είναι οι γραμμές Πέραμα-Παλούκια και Ρίο Αντίρριο. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Πάχη Μεγάρων-Σαλαμίνα και Βόλος – Σποράδες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλημμύρισε υπόγεια γέφυρα στο Καραϊσκάκη – Διακοπή κυκλοφορίας στον Πειραιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διακοπές ρεύματος στην Αττική – Ποιες περιοχές πλήττει ο «Ζορμπάς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύμα παρατεταμένου καύσωνα στη Γαλλία – Σε «κόκκινη επιφυλακή» 35 διαμερίσματα από την Κυριακή
- ΑΔΜΗΕ Holding: Το μεγάλο στοίχημα των €6 δισ. και οι τιμές στόχοι έως €5,30
- ΥΠΕΞ Ιράν: Το πρωτόκολλο συμφωνίας με τις ΗΠΑ βρίσκεται σε κίνδυνο
- Οριοθετήθηκαν οι δύο πυρκαγιές σε Αγγελόκαστρο και Άνω Αλμυρή Κορινθίας – Υπό έλεγχο η φωτιά στα Σπάτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.