ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τη μαμά της και γράφοντας κάποια τρυφερά λόγια.
Η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής της, η μητέρα της, είχε την ονομαστική της εορτή χθες, (Ευφροσύνη) και έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε μια όμορφη φωτογραφίαόπου ποζάρουν μαζί, αφιερώνοντάς της τα παρακάτω λόγια στη λεζάντα:
“Μάνα είναι μόνο μία. Σήμερα η μαμά μου γιορτάζει διπλά. Και επειδή γεννήθηκε σαν σήμερα και επειδή είναι της Αγίας Ευφροσύνης. Όταν τη σκέφτομαι ή βλέπω φωτογραφίες της σκέφτομαι μόνο 1 πράγμα. Ζωή. Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τη ζωή, και σου χρωστάω πολλά. Μαμά, σ’ αγαπώ περισσότερο από ποτέ… ❤️”
https://www.instagram.com/p/BoKWhxJFAn_/?utm_source=ig_embed
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Next Top Model: Η αινιγματική ανάρτηση της σέξι παίκτριας που «κόπηκε»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λευκά Μποτάκια: Πώς θα υιοθετήσετε το απόλυτο χειμερινό trend
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: LADIES RUN: Δρομικό ραντεβού μόνο για γυναίκες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Έχει την πρόθεση να λάβει μέρος στη συνάντηση στην Ουάσινγκτον
- FT: Συναγερμός για ελλείψεις καυσίμων στα αεροδρόμια της Ευρώπης
- Πύργος: Σοκάρουν τα ευρύματα για την κακοποίηση του βρέφους – Το βασάνιζαν από τον Φεβρουάριο
- Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Πασχαλινή απόδραση στις Μπαχάμες – Φωτογραφίες από το εξοχικό τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.